fbscript

Helsingin myymälän varasto on loppuunmyynnissä 


Helsingin Ruoholahden myymälän vuokrasopimus päättyy helmikuun lopussa 2020, joten myymälätoiminta päättyy Helsingissä tuolloin. Näillä näkymin emme ole siirtymässä uusiin tiloihin.

Kaikki Helsingin varaston tuotteet myydään nyt alennetuin hinnoin pois, parhaimmillaan alennukset ovat -70% normaalihinnasta.

Osa alennuksista löytyy myös verkkokaupan puolelta osana Tammialea, mutta pääosin alennukset saa hyödynnettyä vain myymälässä käymällä. Tulkaahan siis käymään!

Myymälän vuokrasopimus päättyy helmikuussa, joten loppuunmyynti jatkuu tarvittaessa vielä helmikuun alussa.


Mitä vaikutusta tällä on yrityksen toimintaan?

Oulun myymälä ja verkkokauppa jatkavat toimintaansa normaalisti ja Helsingin myymälätoiminnasta vapautuvat resurssit kohdennetaan verkkokaupan parantamiseen kevään 2020 aikana. Eli muuttuva tilanne päinvastoin käännetään niin asiakkaiden kuin toiminnan eduksi!

Ensimmäinen iso muutos on verkkokaupan tilaajien etu toimituskuluissa, kaikki yli 100 euron toimitukset toimitetaan tammikuusta lähtien ilman toimituskuluja, etu koskee myös toimittajavarastojen ja kimppakohteiden tilauksia. Nyt kannattaa siis keskittää tilauksia ja tehdä vaikka kaverin kanssa koottu yhteistilaus. Parannamme lisäksi tuotevalikoimaa ja verkkokaupan varastoa parhaillaan.


Hyvää Uuden Vuoden alkua ja kiitos kuluneesta vuodesta!