fbscript

MilGearin joulukuu


Seuraamme nyt joulukuun aikana kasarihenkisen seikkailijaparivaljakon matkaa kohti joulua, lue nyt koko tarina allaolevan vinkkiosion alta! 


Joulukuu alkoi, ja sen myötä saapuvat pikkuhiljaa erilaiset askareet ja valmistautumiset joulun viettoon. Vallitseva tilanne korostaa verkkokaupan kautta tapahtuvaa lahjojen hankintaa ja siksi onkin tärkeää merkata ylös muutama päivämäärä, jotta paketit varmasti kerkeäisivät pukinkonttiin asti.

Toimitamme tilauksia tiistaihin 22.12.2020 asti, mutta aatoksi varmistat paketin siten, että teet tilauksen seuraavasti:

- Oulun varaston tuotteet (toimitusaika noin 1-2 vrk) – teethän tilauksen viimeistään 20.12.2020

- tilaukset, jotka sisältävät verkkokaupan varastossa olevia tuotteita (toimitusaika tällä hetkellä noin 10 vrk) – teethän tilauksen viimeistään 7.12.2020


Pienemmät toimituskulut!

Haluamme kannustaa asiakkaitamme käyttämään verkkokauppamme palveluja laskemalla toimituskulujemme hintaa. Joulukuun alusta toimituskulut ovat alkaen 4,90 EUR.

Matkahuollon puolella toimituskulut ovat 5,90 EUR.Isokadun myymälä on nyt auki myös lauantaisin ennen joulua!

Oulun myymälä on auki laajennetusti joulukuussa 22.12.2020 asti: palvelemme arkipäivien lisäksi kahtena lauantaina (12. ja 19.12.).

Noudatamme alueen suosituksia epidemian suhteen ja ilmoitamme erikseen, mikäli tämä vaikuttaa muuten aukioloomme tai palveluaikoihimme.
 

P.S. Tänä vuonna meillä ei ollut erillisiä Black Friday tarjouksia, koska olemme jo laskeneet yleisesti hintatasoa merkittävästi tämän vuoden aikana.

Tsekkaa siis valmiiksi edulliset hintamme ja alelaarin puoli, josta löydät kattavasti jo valmiiksi alennuksessa olevia tuotteita.

VOIMASSA OLEVAT JOULUKUUN TARJOUKSET


Kadonneen Joulun metsästäjät – joulustoori

Osa 1 - Lähtö

1. joulukuuta - Boma, Atlantin rannikko

Olen aina ollut sitä mieltä, että onnistuneen matkan salaisuus on pohjatyössä ja ennakkovalmisteluissa. Tehokas ajankäyttö ja järjestelmällinen valmistelu ja suunnittelu palkitsevat aina matkamiehen moninkertaisesti käytetyn ajan ja ajatuksen suhteessa.

Varusteiden hankinnassa luotimme meille jo aiemmilta retkiltämme tuttuihin tahoihin, sillä näin tiesimme varmuudella mitä saisimme, eikä turhia yllätyksiä tarvitsisi pelätä. Hintaneuvotteluissa totesimme toimittajiemme hintatason olevan jo kattavasti tarvitsemissamme tarvikkeissa järkevästi asetettuna hyvin kilpailukykyiseen tasoon.

Matkamme ei olisi tällä kertaa ajallisesti äärettömän pitkä, mutta tiesimme sen vaativan meiltä päättäväisyyttä ja periksiantamattomuutta vaihtelevan sään ja muiden haasteiden edessä. Alle kuukauden päästä olisimme määränpäässämme!