fbscript


Kimppatilaus Gen 2!


Tarjoamme oman verkkokaupan tuotevalikoiman lisäksi mahdollisuuden tilata edullisesti airsoft ja army -tarvikkeita ja –pelivälineitä suoraan pitkäaikaisilta yhteistyötahoiltamme, jotka ovat merkittäviä ulkomaisia toimijoita ja tukkureita.

Sinulle ostotilanne on aivan sama kuin ostaisit tuotteen suoraan MilGearin kaupasta!  Me hoidamme tuotteen tilaamisen, tullauksen ja kuljetuksen sinulle valitsemaasi Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen.  Tilaat tuotteet helposti menemällä Taiwangunin osoitteeseen: 

http://www.taiwangun.com/


Haet sieltä haluamasi tuotteet tilaukseen kopioimalla yksittäisen tuotteen verkko-osoitteen.

Esimerkiksi:
Tuotteelle: 90cm Rifle Bag TRAVEL with Buckle Up Front Panel - Coyote  
Kopioi tämä selaimen osoitekentästä:
http://www.taiwangun.com/en/gun-bags-cases/90cm-rifle-bag-travel-with-buckle-up-front-panel-coyote-8fields?from=main+main-new-products&campaign-id=1

Huomioithan, että tuotteen www-osoite pitää olla juuri oikein, muuten järjestelmä ei löydä tuotetta.

Kun olet kerännyt kaikki haluamasi tuotteet Taiwangun -kaupasta, voit siirtyä vahvistamaan tilauksesi, valitsemaan toimitus- ja maksuvaihtoehdot. Käytössäsi on verkkopankkimaksun lisäksi Klarnan osamaksu sekä lasku -vaihtoehdot. Ei enää turhaa sähköpostiodottelua!

Voit tietenkin lisätä tilaukseesi muitakin tuotteita,  toimitamme tilauksesi kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastollemme.


Hae tuote

Nimi
Malli
Hinta
Poista
Yhteensä :
0€

Hyväksy ostos