fbscript


Redwolf - kimppatilaus Gen 2!


Tarjoamme oman verkkokaupan tuotevalikoiman lisäksi mahdollisuuden tilata edullisesti airsoft ja army -tarvikkeita ja –pelivälineitä suoraan pitkäaikaisilta yhteistyötahoiltamme Redwolf Airsoftilta. 

Sinulle ostotilanne on aivan sama kuin ostaisit tuotteen suoraan MilGearin kaupasta!  Me hoidamme tuotteen tilaamisen, tullauksen ja kuljetuksen sinulle valitsemaasi Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen. Toimitusaika on yleensä 3-4 viikkoa.Tilaat tuotteet helposti menemällä Redwolf Airsoftin osoitteeseen: 

https://classic.redwolfairsoft.com


Haet sieltä haluamasi tuotteet tilaukseen kopioimalla yksittäisen tuotteen verkko-osoitteen.

Esimerkiksi:
Tuotteelle: WE Hi-Power Browning MK3 GBB Pistol - Silver
Kopioi tämä selaimen osoitekentästä:
https://classic.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Gas_Blow_Back_Pistols_WE_WE_Hi_Power_Browning_MK3_GBB_Pistol_Silver.htm

Huomioithan, että tuotteen www-osoite pitää olla juuri oikein, muuten järjestelmä ei löydä tuotetta.

Kun olet kerännyt kaikki haluamasi tuotteet Redwolf Airsoft -kaupasta, voit siirtyä vahvistamaan tilauksesi, valitsemaan toimitus- ja maksuvaihtoehdot. Käytössäsi on verkkopankkimaksun lisäksi Klarnan osamaksu sekä lasku -vaihtoehdot. 

Voit tietenkin lisätä tilaukseesi muitakin tuotteita,  toimitamme tilauksesi kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastollemme.

HUOM! RedWolfin nettisivujen uudistuksen vuoksi hintalaskuri toimii toistaiseksi ainoastaan RedWolfin vanhan sivuston kautta haettuihin tuotteisiin.  


Hae tuote

Nimi
Malli
Hinta
Poista
Yhteensä :
0€

Hyväksy ostos
Loading...