Direct Action Gear

Direct Action Gear on taktisten varusteiden ja vaatteiden valmistaja, joka on tunnettu innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteistaan. Yritys keskittyy erityisesti modernien sotilaiden, lainvalvontaviranomaisten ja ulkoiluharrastajien tarpeisiin. Direct Action Gearin tuotteet on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen toiminnallisuutta, kestävyyttä ja mukavuutta vaativissa olosuhteissa.

Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa reppuja, laukkuja, vaatteita ja muita taktisia varusteita. Yritys panostaa tuotteidensa suunnittelussa ja valmistuksessa innovatiivisuuteen, käyttäen uusimpia materiaaleja ja teknologioita. Direct Action Gearin tuotteet ovat tunnettuja niiden modulaarisuudesta, joustavuudesta ja ergonomisesta muotoilusta, mikä tekee niistä sopivia monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Yritys korostaa myös tuotteidensa esteettistä ulkonäköä, yhdistäen taktisen toiminnallisuuden moderniin ja tyylikkääseen muotoiluun. Direct Action Gear on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia varusteita, jotka täyttävät vaativien käyttäjien tarpeet ja odotukset.

Jos et löydä etsimääsi verkkokaupastamme niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme.
logo

ASIAKASPALVELU

Kuluttaja-asiakkaat:
asiakaspalvelu@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Yritys- ja viranomaisasiakkaat sekä jälleenmyyjätiedustelut:
myynti@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Jos asiasi on kiireellinen, etkä tavoita meitä puhelimitse, laitathan meille sähköpostia.

MILGEAR MYYMÄLÄ

Isokatu 56
90100 OULU

Avoinna:
tiistai - perjantai
klo 12.00-17.00

Poikkeusaukioloajat:
Suljettu - Perjantai 29.03.2024
Suljettu - Keskiviikko 1.5.2024
Suljettu - Torstai 9.5.2024
© MILGEAR Finland 2024. All rights reserved.
facebookyoutubeinstagram