Tietoa meistä

MilGear Finland: Suomen Suurin airsoft-kauppa 


MilGear Finland on Suomen suurin airsoft-kauppa. Yrityksemme on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien. Tarjoamme erittäin laajan valikoiman airsoft-aseita, -tarvikkeita ja -varusteita sekä huippuluokan välineitä esimerkiksi urheiluammuntaan ja eräilyyn. Lisäksi valikoimastamme löytyy kattava valikoima army-, erä- ja turvallisuusalantarvikkeita. Tuotevalikoimamme on erittäin monipuolinen ja päivittyy säännöllisesti!

Olit sitten airsoft- tai Action Air -harrastaja, turvallisuusalan ammattilainen tai erilaisista ampumalajeista kiinnostunut, meiltä löytyy varmasti jotain jokaiselle!

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme laitehuolto- ja virityspalveluita airsoft-aseille sekä vuokrausmahdollisuuksia airsoft-aseisiin ja varusteisiin. Olemme myös mukana erilaisissa elokuva-, teatteri- ja kuvausprojekteissa. 

Panostamme kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja nopeisiin toimituksiin, ja pyrimme tuomaan uudet tuotteet markkinoille aina ensimmäisten joukossa. Laajan toimittajaverkostomme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme alan laajimman valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme MilGearin verkkokauppaan!


MilGear verkkokaupan noutopiste - Oulu


MilGearin verkkokaupan tilausten noutopiste palvelee Oulussa arkisin tiistaista perjantaihin klo 12 -17. Maanantaisin noutopiste on suljettu. 

Noutopisteelle (nouto -toimitusvaihtoehto) tilatut tilaukset käsitellään samalla lailla kuin verkkokaupan muutkin tilaukset ja mikäli tilaus sisältää vain suoraan Oulun toimitusvaraston tuotteita, saa tilaaja noutoilmoituksen samalle päivää jos tilaus on tehty ennen klo 09.00. Tilauksen voi maksaa noutaessa kassalla tai sen voi maksaa ennakkoon verkkokaupassa valitsemallaan maksuvaihtoehdolla.


   

Löydät noutopisteen osoitteesta:

MilGear Finland
Isokatu 56
90100 Oulu logo

ASIAKASPALVELU

Kuluttaja-asiakkaat:
asiakaspalvelu@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Yritys- ja viranomaisasiakkaat sekä jälleenmyyjätiedustelut:
myynti@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Jos asiasi on kiireellinen, etkä tavoita meitä puhelimitse, laitathan meille sähköpostia.

MILGEAR NOUTOPISTE

Isokatu 56
90100 OULU

Tilausten noudot:
tiistai - perjantai
klo 12.00-17.00

Poikkeusaukioloajat:
Suljettu - Perjantai 21.6.2024 (Juhannusaatto)
© MILGEAR Finland 2024. All rights reserved.
facebookyoutubeinstagram