Toimituskulut alkaen 5,90€

Tervetuloa uudistuneeseen MilGear.fi verkkokauppaan!

Toimituskulut alkaen 5,90€

Tervetuloa uudistuneeseen MilGear.fi verkkokauppaan!

Tietoa meistä

MilGear Finland on suomen suurin airsoft-kauppa 


MilGear Finland on vuonna 2006 perustettu ja toimintansa aloittanut täyden palvelun erikoisvarustekauppa, josta löydät Suomen parhaimman ja kattavimman airsoft -aseiden, -tarvikkeiden ja -varusteiden valikoiman lisäksi varusteet urheiluammuntaan sekä mahtavan kattauksen army-, erä- ja turvallisuusalantarvikkeita. Tuotevalikoimamme on hyvin monipuolinen ja se kehittyy jatkuvasti huimaa vauhtia. Tsekkaa valikoma verkkokaupasta tai tuu Oulun myymälään! 

Airsoft ja Action Air -harrastajien lisäksi Suomen monipuolisin tuotevalikoimamme huomioi niin turvallisuusalan ammattilaiset kuin esimerkiksi ampumalajeista, eräilystä ja metsästyksestä kiinnostuneet asiakkaat.

Kauppamme tarjoaakin laajasti laatuvalmistajien tuotteita kaikenlaisiin eräily- ja ulkoiluharrastuksiin. Airsoft-harrastuksen lisäksi useat tuotteemme soveltuvat metsästyksestä ja ampumaurheilusta (mm. SRA, IPSC, IDPA) kiinnostuneille. Asiakaskuntaamme kuuluu laajasti myös reserviläisyhdistysten ja maanpuolustuskiltojen jäseniä.

Maahantuojana ja jälleenmyyjänä pyrimme tuomaan uutuustuotteet Suomen markkinoille mahdollisimman nopeasti kilpailukykyiseen hintaan. Panostamme erityisesti asiakaspalveluumme, laajaan tuotevalikoimaan sekä tietenkin myös toimitusnopeuteen. Laaja toimittajaverkostomme tarjoaa asiakkaillemme alan laajimpiin kuuluvan tuotevalikoiman kilpailukykyiseen hintaan.

Palveluihimme kuuluvat myös airsoft-aseiden asiantunteva huolto- ja virityspalvelu. Vuokraamme myös airsoft-aseita sekä varusteita. Avustamme myös erilaisia elokuva-, teatteri ja kuvausprojekteja.

MilGear myymälä - Oulu


Oulun MilGear -myymälä palvelee arkisin tiistaista perjantaihin klo 12 -17. Maanantaisin myymälä on suljettu. 

   

Löydät meidät osoitteesta:

MilGear Finland
Isokatu 56
90100 Oulu logo

ASIAKASPALVELU

Kuluttaja-asiakkaat:
asiakaspalvelu@milgear.fi
P. 010 3253990 (ti-pe 12-17)

Yritys- ja viranomaisasiakkaat sekä jälleenmyyjätiedustelut:
myynti@milgear.fi
P. 010 3253990 (ti-pe 12-17)

Puhelun hinnat:
Kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

MILGEAR MYYMÄLÄ

Isokatu 56
90100 OULU

Avoinna:
tiistai - perjantai
klo 12.00-17.00

© MILGEAR Finland 2022. All rights reserved.
facebookyoutubeinstagram