fbscript

Vuokraa airsoft-ase MilGearista!


9.11.2021 Talvikauden alettua vuokraamme tällä hetkellä aseita vain sisäpelikäyttöön myymälästä. 


Joskus voi tulla kertaluontoinen tarve sellaiselle pelivälineelle, jota ei omista. Tai kaveriporukan virkistäytymisilta tai pikkujoulut kaipaavat jotain erilaista ajanvietettä. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, meillä on tarjota sinulle ratkaisu: airsoft pelivälineiden vuokraus!

Vuokraus onnistuu Matkahuollon toimituspalvelun ansioista mihin tahansa paikkakunnalle Suomen rajojen sisällä. Voit myös tilata samaan pakettiin muitakin tuotteita myymälästämme (kuulia, kaasua tai vaikka erämuonaa).

Vuokrauksen perushinta on 35 euroa, jolla ase voidaan vuokrata 1-3 vuorokaudeksi. Vuokra-ajaksi ei lasketa toimituspäiviä. Lisävuorokauden hinta on 5 euroa. Vuokrahinta sisältää aseen, lippaan, akun ja maskin. Erikoismallisilla aseilla vuokrahinta on korkeampi, tästä on mainittu jokaisen erikoismallin kohdalla erikseen. Matkahuollon kautta toimitetuissa vuokrapaketeissa toimitus- ja käsittelykulut ovat 15 euroa, joka sisältää myös palautuksen.

Alta löydät tarkemmat ohjeet tilauksen tekoon.

Tilausohjeet:
Vuokratilaukset ja -varaukset hoidetaan sähköpostitse. Lähetä vuokraustarpeestasi sähköposti osoitteeseen (otsikoksi Vuokratilaus); asiakaspalvelu@milgear.fi
Virheiden välttämiseksi ja nopean käsittelyn takaamiseksi viestistäsi tulisi ilmetä ainakin seuraavat asiat:
1) Nimesi
2) Vuokrausajankohta
3) Vuokraustarve (pelivälineitten määrä, tyypit ja mallit)
4) Toimitustapa (nouto myymälästä vai Matkahuolto)
5) Mahdolliset muut tarpeet (kuulat, kaasut)

Jos et ole varma, mitä tarvitset, voit toki ottaa yhteyttä vain kysyäksesi meiltä neuvoa ja mielipidettä tarpeittesi mukaisen paketin tekemiseksi.


Saat vastausviestinä meiltä vuokratarjouksen ja vuokrauksen maksuohjeet. Mikäli tarjous on sopiva, vastaa viestiin jossa ilmoitat hyväksyväsi tarjouksen ja maksa vuokraus saamiesi ohjeiden mukaan esim. verkkopankin kautta. Kun vuokrauksen määräaika lähestyy, lähetämme sinulle vuokraamasi välineet niin että ne ehtivät ajallaan perille. Jos noudat välineet myymälästämme Oulussa, ovat ne odottamassa noutovalmiina sovittuna ajankohtana.
Kun sovittu vuokra-aika päättyy, palautat vuokrapaketin meille Matkahuollon asiakaspalautuksena paketin mukana tulevien ohjeiden mukaan, tai tuot ne myymäläämme (Oulu, Isokatu 56).

Tilausehdot:

- Vuokrauksen voi tehdä vain täysi-ikäinen henkilö (18 vuotta täyttänyt). Vuokratilauksen tekijä vastaa pelivälineiden asianmukaisesta käytöstä ja myös mahdollisten väärinkäytösten seurauksista.
- Vuokratilaukset maksetaan ennakkoon saatujen maksuohjeiden mukaan. Muista maksutavoista voit tiedustella tilauksen yhteydessä (yhdistysasiakkaat, maksu käteisellä myymälässä, jne.)
- Vuokravälineet palautetaan siinä kunnossa kuin ne on saatu, kaikkine varusteineen. Välineitä täytyy käyttää ohjeiden mukaan, väärinkäytettyjen aseiden vauriot tai puuttuvat varusteet maksaa vuokratilauksen tekijä todellisen korjauskustannuksen tai tuotekohtaisen korvausarvon mukaan. Mikäli annetuissa käyttöohjeissa on epäselvyyksiä tai et muutoin ole varma miten välineiden kanssa tulisi toimia, ota yhteyttä! Jos pelivälineiden kanssa sattuu vahinko, ilmoitathan tästä välittömästi tai viimeistään välineiden palautuksen yhteydessä. Ilmoita myös jos aseissa on tullut toimintahäiriöitä.
- Mikäli tilauksen toimitus viivästyy meistä riippumattomasta syystä (Matkahuolto tai poikkeukselliset olosuhteet) emme vastaa mahdollisista lisäkustannuksista tai harmista. Näissä tapauksissa kuitenkin vuokra-ajan pidennyksestä voidaan sopia erikseen.
- Vuokratilaus täytyy tehdä vähintään kolmea (3) arkipäivää ennen vuokraamisen alkamista mikäli toimitus tapahtuu Matkahuollon kautta. Myymälästä noudettavat tilauksetkin olisi hyvä tehdä paria päivää ennen alkamisajankohtaa sähköpostitse.
- Vuokra-aika alkaa siitä hetkestä kun vuokrapaketti noudetaan Matkahuollon toimipisteestä. Mikäli paketti saapuu noutopisteeseen odotettua aiemmin, noutopäivä lasketaan vuokra-aikaan vaikka sovittu aika alkaisi myöhemmin.
Palautus tapahtuu aina vuokra-ajan päättyessä. Ylimenevistä päivistä veloitetaan normaali vuokra-aika. Mikäli sinulle tulee jokin vaikea este palautuksen suhteen, otathan heti yhteyttä!
- Mikäli haluat perua vuokratilauksen, ilmoita siitä välittömästi. Jos tilaus on ehtinyt toimitukseen Matkahuollon kautta, ilmoita myös Matkahuollon toimipisteeseen ettet nouda pakettia ja sen saa lähettää takaisin. Tässä tapauksessa palautamme sinulle vuokrasumman, josta vähennämme 35 euroa toimitus ja käsittelykuluja. Jos paketti jää noutamatta, eikä asiasta ilmoiteta meille tai Matkahuollon toimipisteeseen, emme palauta vuokrasummaa. Tämä siitä syystä, että noutamaton paketti odottaa noutoa vähintään 2 viikkoa, joka tarkoittaa menetettyä vuokra-aikaa tilatuille pelivälineille.
Tilausehdot ovat voimassa tilauksen tekohetken mukaan.

Käyttö- ja turvaohjeet (vuokraus):

Nämä ovat yleiset ohjeet kaikille asemalleille ja pelivälineille. Mallikohtaiset ohjeet saat noutaessasi vuokravälineitä myymälästä tai vuokrapaketin mukana kun toimitus tapahtuu Matkahuollon kautta.

 • Käytä aina suojalaseja tai maskia. Myös läsnäolijoiden on käytettävä suojaimia. Pelivälineiden mukana toimitetaan kasvosuojain. Käytä sitä aina, kun aseita käsitellään!
 • Huolehdi aseen asianmukaisesta kuljetustavasta. Käytä aseen kuljettamiseen aseen laatikkoa tai aselaukkua. Älä kuljeta ladattua asetta.
 • Käytä aseessa vain hyvälaatuisia muovi- tai biokuulia. Huonolaatuiset kuulat voivat rikkoa aseen. Mikäli et ennestään omista hyvälaatuisia kuulia, tilaa ne vuokratilauksen yhteydessä. ÄLÄ KIERRÄTÄ KUULIA eli jo kerran ammuttuja tai maahan pudonneita kuulia ei missään tapauksessa saa laittaa takaisin lippaaseen!
 • Tarkista aseen mukana olleesta kuvitetusta ohjeesta missä aseen akkukotelo sijaitsee sekä miten kotelo avataan. Laita akku varovasti paikoilleen ilman voimaa. Älä vedä akun tai aseen johdoista akkua poistaessasi vaan irrota akku liittimistä kiinni pitäen.
 • Midcap-lipas täytetään syöttöaukosta lataustikulla tai lipaslaturilla. Pistooleiden ja muiden kaasutoimisten aseiden sekä tarkkuuskiväärien lippaat täytetään myös syöttöaukosta, joko laturilla tai käsin. Jos lippaan lataamiseen tarvitaan lipaslaturi, sellainen toimitetaan aseen mukana.
 • Hicap-lipas täytetään kuulilla avaamalla lippaan kuulasäiliön kansi ja kaatamalla kuulia sisään. Lipas viritetään pyörittämällä lippaan pohjassa olevaa rullaa. Hicap-lipasta ei saa ladata lataustikulla tai lippaanlataajalla, koska tämä rikkoo lippaan.
 • Älä yritä painaa liipaisinta aseen ollessa varmistettuna. Ase voi rikkoutua. Lopettaessasi ampumisen, irrota lipas ja ammu pari "tyhjää" laukausta kertatulella. Tämä tehdään siksi, ettei aseeseen jäisi kuulia aiheuttamaan mahdollista vaaratilannetta.
 • Sähköaseiden mukana toimitettavat akut ovat valmiiksi ladattuja. Mikäli tulee tarpeen ladata niitä itse lisää, lataa akku aina valvotuissa olosuhteissa ja oikeanlaisella laturilla. Älä ylilataa akkuja! Älä käytä aseen mukana toimitettavaa akkua tehokkaampia akkuja!
 • Tarkista vuokravälineiden kunto ennen niiden käyttöönottoa sekä käytön jälkeen. Mikäli pelivälineen kiinnikkeet ovat löysällä tai ne ovat muuten vaurioituneita tai puutteellisia, niitä ei saa ottaa käyttöön! Mahdollisista puutteista tai ongelmista tulee ottaa yhteyttä tai viimeistään mainita palautuksen yhteydessä.
 • Mitään muokkauksia tai säätöjä ei saa vuokravälineisiin tehdä ilman lupaa. Jos aiot käyttää kiskokiinnitteisiä lisävarusteita, ilmoitathan siitä etukäteen vuokratilausta tehdessä.
 • Kylmä haurastuttaa aseen osia sekä lyhentää akun käyttöikää. Käyttäjän tulee itse huomioida mahdollinen rikkoutumisriski ja ottaa vastuu mahdollisesta rikkoutumisesta mikäli aikoo käyttää asetta talvella. Kylmä sää (alle 0°C) voi heikentää myös aseen ominaisuuksia esim. lähtötehoja ja kuulan lentorataa.
 • Vuokratilauksen tekijä vastaa ulkopuolisen tekijän aiheuttamista rikkoutumisista tai vioista. Tämä sisältää mm. käyttäjän virheet, putoamiset, kylmän (alle 0°C) ja kosteuden aiheuttamat tai muut ulkoisen voiman aiheuttamat vauriot.

  Kalustoesittely: Vuokrakäytössämme on eri valmistajien aseita ja olemme pyrkineet siihen, että mahdollisimman moni asemalli on tarjolla. Sisäpelitoimintaan soveltuvia aseita löytyy myös, kysy näistä erikseen, jos tarvitset pienempitehoista pelivälinettä peleihin, 
 • Pääsääntöisesti vuokrakalusto on sähkökäyttöisiä, Kalashnikov AK (AK47/AK74) ja AR15/M4 mallisia rynnäkkökiväärejä mallintavia pelivälineitä (20+ kpl)
 • yksittäisiä erikoismalleja löytyy, kysy näistä erikseen! (MP5, SIG, G36C, AUG, SR-25 jne)
 • Sähköaseiden lisäksi meiltä löytyy toistakymmentä pulttilukkokivääriä (VSR / L96 / M24)  
 • Loading...