Toimitus ja palautus | ehdot ja ohjeet

MilGear Finland - toimitukset ja palautukset 


Toimitusaika 
Toimitusaikamme on tuotteesta riippuen yleensä noin 1-14 arkipäivää. Suoraan omassa varastossamme olevat tuotteet lähetetään heti ja ne ovat perillä 1-2 arkipäivässä. Tavarantoimittajille varastoitujen tuotteiden toimitusaika on tuotteesta riippuen noin 5-14 päivää. Joidenkin erikoistuotteiden osalta toimitusaika voi olla myös pidempi. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei jostakin syystä ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse.

Toimitustavat ja -hinnat 

Postipaketti - toimituskulut 6.90€ 
Tilaus toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen. Saat meiltä sähköpostitse lähetystunnuksen kun tilauksesi lähetetään, ja uuden ilmoituksen Postilta tekstiviestinä puhelimeesi, kun tilauksesi on noudettavissa. Jos et anna puhelinnumeroasi, voit noutaa tilauksen lähetystunnuksella heti kun se on saapunut noutopisteeseen. Mikäli et antanut yhteystietojasi, toimittaa Posti saapumisilmoituksen postitse.

Posti Kotipaketti - toimituskulut 9.90€ 
Tilaus toimitetaan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen. Saat meiltä sähköpostitse lähetystunnuksen kun tilauksesi lähetetään. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys – tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen. Toimitukset tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä. Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena.

Matkahuolto - toimituskulut 5.90€ 
Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Saat meiltä sähköpostitse lähetystunnuksen kun tilauksesi lähetetään, ja uuden ilmoituksen Matkahuollolta puhelimeesi, kun tilauksesi on noudettavissa. Jos et anna puhelinnumeroasi, voit noutaa tilauksen lähetystunnuksella heti kun se on saapunut noutopisteeseen.

Nouto Oulun myymälästä - toimituskulut 0 € 
Tilaus noudetaan Oulun myymälästä. Odotathan, että saat noutoilmoituksen sähköpostiisi ennen kuin tulet noutamaan tilaustasi. Voit maksaa tilauksesi ennakkoon verkkopankin kautta tai noudon yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla. 

Reklamaatio 
Aina ei mee kaikki putkeen, mutta eipä hätää - me ollaan varauduttu myös tämän varalle. Jos mokattiin, toimitettiin väärää tavaraa, jätettiin jotain toimittamatta tai et oo muuten vaan tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin niin otahan yhteyttä meidän asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalvelu@milgear.fi tai soittamalla numeroon 010 3253990 (ma-pe 12-17).

Asiakaspalautukset  
Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteiden ja tuotepakkausten täytyy olla alkuperäisessä kunnossa ja kaikki tuotteen mukana tulevat lisävarusteet ja -laitteet on liitettävä mukaan, jotta kuluttaja saisi tuotepalautuksesta täyden korvauksen. Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman tuotteen tai muuten puutteellisen tuotteen palautuksen, veloitamme omia kuluja vähintään 25% tuotteen hinnasta. Asiakaspalautusten käsittelyssä menee 5-15 arkipäivää. Tämä aika muodostuu kuljetusajasta, käsittelyajasta, sekä kirjanpidollisten toimenpiteiden vaatimasta ajasta. Maksettuja toimituskuluja ei palauteta.

Miten teen palautuksen?  
Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@milgear.fi ja/tai kirjoittaa lähetyksen mukaan vapaamuotoinen viestilappu josta löytyy seuraavat tiedot: 

- Nimesi ja osoitteesi
- Alkuperäinen tilausnumero
- Palautettava tuote / tuotteet

1. Paketoi tuote alkuperäiseen tuotepakkaukseen samalla tavalla kun se oli sinulle saapuessa. Tsekkaa, ettei niissä ole likaa, karvoja tai muuta sotkua.
2. Katso että jokainen tuotteeseen / pakettiin kuuluva osa on pakattu oikein ja mukaan tulee kaikki liput, laput ja ohjekirjat jne.
3. Paketoi tuote sopivan kokoiseen pakkaukseen huolellisesti ja siten ettei tuote vaurioidu kuljetuksessa. Huom! Ethän tee merkintöjä tuotteiden alkuperäisiin tuotepakkauksiin (esim. kenkälaatikkoon). Älä lähetä tuotetta ilman suojaavaa paketointia. Olet vastuussa lähetyksestä ja sen kunnosta siihen saakka kun se on saapunut meille. 
4. Sujauta paketin sisään kirjoittamasi vapaamuotoinen viestilappu (kts. yllä) ja sulje pakkaus. 
5. Valitse haluamasi palautustapa (kts. alla) ja toimi ohjeiden mukaisesti

Jotta palauttaminen olisi mahdollisimman vaivatonta, voit tehdä palautuksen veloituksetta monella eri tavalla. Huom! Postipaketit palautetaan Postin kautta ja Matkahuollon paketit Matkahuollon kautta. 

Palauttaminen Postin toimipisteeseen (tiskille) 
Mene postiin ja kerro asiakaspalvelijalle, että kyseessä on milgear.fi asiakaspalautus ja ilmoita palautustunnus: 614142. Homma kunnossa!

Palauttaminen Postin Helposti-koodilla 
Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä alkuperäisen paketin lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi) ja seuraa ohjeita. Tämän jälkeen vie paketti valitsemaasi Postin Smartpost-automaattiin tai Postin toimipisteeseen. 

Palauttaminen Matkahuollolla 
Kirjoita palautettavan paketin päälle osoitetiedot: MilGear Finland, Isokatu 56, 90100 OULU ja palautustunnus 9507732.  Mene tämän jälkeen Matkahuollon toimipisteeseen ja kerro asiakaspalvelijalle, että kyseessä on MilGear asiakaspalautus ja tunnus on 9507732. Homma kunnossa! 

Palauttaminen Matkahuollon automaattiin 
Rekisteröitymällä Matkahuollon asiakkaaksi voit hakea palautustunnuksella aktivointikoodin Matkahuollon verkkosivuilta automaattiin palauttamista varten.

Huom! Muista ottaa kuitti palautuksesta ja/tai pidä palautuksen lähetystunnus tallessa. Ilman kuittia tai palautuksen lähetystunnusta emme voi ottaa vastuuta mahdollisesta palautuslähetyksen katoamisesta.

Rahojen palautus 
Hyvitämme palautettavien tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Palautuksesta aiheutuneita toimituskuluja ei palauteta. Hyvitys / rahojen palautus tapahtuu sille maksutavalle jota olet tilauksen yhteydessä käyttänyt. 

Noutamattomat lähetykset 
Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan ja Matkahuolto 7 päivän ajan pakettiautomaateissa ja 14 päivää fyysisissä palvelupisteissä.

Noutamattomista lähetyksistä pidätämme maksamasi toimituskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kustannukset. Muista täyttää yhteystietosi huolellisesti tilauksen yhteydessä, jotta Posti / Matkahuolto saa lähetettyä ilmoituksen saapuneesta lähetyksestä.

logo

ASIAKASPALVELU

asiakaspalvelu@milgear.fi

P. 010 3253990 (ma-pe 12-17)
Puhelun hinnat:
Kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

MILGEAR MYYMÄLÄ

Isokatu 56
90100 OULU

Avoinna:
tiistai - perjantai
klo 12.00-17.00
© MILGEAR Finland 2022. All rights reserved.
facebookyoutubeinstagram