fbscript

Toimitusajat

Toimitusaika tuotteille on yleensä 2-14 päivää. Mikäli tilaamasti tuotteet ovat Oulun varastosta, lähetämme tilauksesi heti, jolloin se on sinulla yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut Oulun varastostamme tai tuotteen ollessa tilaustuote (esim. ulkomaan tilauksissa tilattava tai tavarantoimittajan kautta tuleva tuote), kestää toimitus yleensä 2-4 viikkoa. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse.

Voit seurata tilauksesi tilaa sähköpostitse tulleen tilausvahvistuksen sisältämän linkin kautta.

Toimitustavat

Matkahuollon Lähellä- ja Bussipaketti, toimituskulut vain 5,90€ (Lähellä-paketin maksimipaino on 30 kg, maksimimitat 80 x 80 x 80 cm, maksimipituus kuitenkin 150 cm). Paketit, joiden paino ylittää 30kg tai maksimimitta ylittää 150 cm toimitetaan aina Matkahuollon omaan toimipisteeseen. Normaalikokoisissa lähetyksissä oletusnoutopiste on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-kioski, pakettiautomaatti tai muu Matkahuollon pakettipiste. Kaikki airsoft-aseet toimitetaan automaattisesti Matkahuollon kautta. 

Postipaketti, toimituskulut 5,90€. Postipakettina voidaan toimittaa kaikki tuotteet poislukien airsoft-aseet. Normaalikokoisissa lähetyksissä oletusnoutopiste on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Postin palvelupiste tai pakettiautomaatti. 

Posti - Kotipaketti, toimituskulut 9,90€. Postipakettina voidaan toimittaa kaikki tuotteet poislukien airsoft-aseet.

Nouto MilGearin myymälästä, hinta 0 €. Voit maksaa tilauksesi ennakkoon verkkopankin kautta tai noudon yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla. 

Verkkokaupan maksutavat

Paytrail verkkopankkimaksu

Käytössäsi on markkinoiden kattavin maksutapavalikoima. Voit maksaa tilauksesi käyttäen seuraavia maksutapoja:

- Visa, Mastercard ja  American Express maksukortit

- Verkkopankkitunnuksilla (Nordea, Osuuspankki , Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki  Aktia, POP Pankki ja Säästöpankki).

- MobilePay 

- Collector Bank (Lasku / Osamaksu)

Klarna Osamaksu ja Lasku

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Klarna Laskun maksutapalisä on 3,50€.

Klarna Osamaksu mahdollistaa tilauksesi maksamisen osissa. Voit itse päättää minkä verran kuukaudessa maksat.


Muut ehdot

Hinnat

1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on yrityksen hinnastossa osoitteessa http://www.milgear.fi. Voimassaoleva hinta on ilmoitettu euroissa (EUR) sisältäen arvonlisäveron. Yritys pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. 

2. Tilauksiin lisätään toimituskulut (Posti ja Matkahuolto). Toimitamme tilauksia kaikkialle Suomen alueelle. Toimitamme myös tuotteita Euroopan alueelle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@milgear.fi Varaamme oikeuden toimittaa tarjoustuotteita 1 kpl/asiakas. Pidämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut oleellinen hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan) tai tuotetta ei ole enää saatavilla maahantuojalta. Kyseisiä tilanteita aiheutuu satunnaisesti hakukoneiden säilöessä vanhoja tuotetietoja muistiinsa.

Tilauksen sitovuus

a) Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse (asiakaspalvelu@milgear.fi) tai muulla yrityksen kuvaamalla tavalla. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

b) Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun yritys on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

c) Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai muulla yrityksen kuvaamalla tavalla ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa.

d) Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei yrityksellä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa kuitenkin viimeistään 2kk aikana yritykselle, joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@milgear.fi tai muulla yrityksen kuvaamalla tavalla. Virheellinen toimitus palautetaan yrityksen antamien ohjeiden mukaisesti Matkahuoltoa tai Postin palvelua käyttäen. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. (kts. lisätietoja Reklamaatio / Palautus)

Rahojen palautus

Hyvitämme palautettavien tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi.

MilGear Finland ei ole vastuussa huolimattomasti tai sopimusehtojen vastaisesti pakattujen tuotteiden vahingoittumisesta. Asiakkaasta johtuvista virheistä aiheutuneet kustannukset peritään Asiakkaalta. MilGear Finland pidättää oikeuden periä kustannukset Asiakkaalta, mikäli asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään lähetys- ja käsittelykulut. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjojen kopiot. Palauttamalla tuotteita hyväksyt nämä palautusehdot.

Palautuksen hyvitys maksetaan samalle maksutavalle, jolla tilaus on maksettu verkkokaupassa. 

Palautuksesta aiheutuneita toimituskuluja ei palauteta. Hyvitys / rahojen palautus tapahtuu sille maksutavalle jota olet tilauksen yhteydessä käyttänyt.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Yritys ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta yrityksen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Muuta

Tilaajan täytyy olla 18-vuotta täyttänyt tai hänellä on oltava huoltajan lupa tuotteiden tilaamiseen. Tilaaja hyväksyy nämä ehdot vahvistaessaan tilauksen.

MilGear Finlandilla on oikeus muuttaa yllä mainittuja ehtoja halutessaan.

Loading...