Airsoft varustevuokraus

Vuokraa airsoft-ase ja varusteet MilGearista! 


Vuokraaminen onnistuu tällä hetkellä ainoastaan noutamalla vuokrapaketti Oulun MilGearin palvelupisteeltä.

Joskus voi tulla kertaluontoinen tarve sellaiselle pelivälineelle, jota ei omista. Tai kaveriporukan virkistäytymisilta tai pikkujoulut kaipaavat jotain erilaista ajanvietettä. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, meillä on tarjota sinulle ratkaisu: airsoft pelivälineiden vuokraus!

Vuokrauksen perushinta on 35 euroa, jolla asepaketti voidaan vuokrata 1-3 vuorokaudeksi. Vuokra-ajaksi ei lasketa toimituspäiviä. Lisävuorokauden hinta on 5 euroa. Vuokrahinta sisältää aseen, lippaan, akun ja maskin. 

Alta löydät tarkemmat ohjeet tilauksen tekoon.

Tiedustelut sähköpostitse:

Vuokratilaukset ja -varaukset hoidetaan sähköpostitse. Lähetä vuokraustarpeestasi sähköposti osoitteeseen (otsikoksi Vuokratilaus); asiakaspalvelu@milgear.fi
Virheiden välttämiseksi ja nopean käsittelyn takaamiseksi viestistäsi tulisi ilmetä ainakin seuraavat asiat:
1) Nimesi
2) Vuokrausajankohta
3) Vuokraustarve (pelivälineitten määrä, tyypit ja mallit)
4) Mahdolliset muut tarpeet (kuulat, kaasut)

Saat meiltä vastauksena vuokrauksen ehdot, jotka hyväksyt sähköpostilla.

Tilausehdot:

- Vuokrauksen voi tehdä vain täysi-ikäinen henkilö (18 vuotta täyttänyt). Vuokratilauksen tekijä vastaa pelivälineiden asianmukaisesta käytöstä ja myös mahdollisten väärinkäytösten seurauksista.
- Vuokratilaukset maksetaan noudon yhteydessä myymälässä.
- Vuokravälineet palautetaan siinä kunnossa kuin ne on saatu, kaikkine varusteineen. Välineitä täytyy käyttää ohjeiden mukaan, väärinkäytettyjen aseiden vauriot tai puuttuvat varusteet maksaa vuokratilauksen tekijä todellisen korjauskustannuksen tai tuotekohtaisen korvausarvon mukaan. Mikäli annetuissa käyttöohjeissa on epäselvyyksiä tai et muutoin ole varma miten välineiden kanssa tulisi toimia, ota yhteyttä! Jos pelivälineiden kanssa sattuu vahinko, ilmoitathan tästä välittömästi tai viimeistään välineiden palautuksen yhteydessä. Ilmoita myös jos aseissa on tullut toimintahäiriöitä.
- Mikäli tilauksen toimitus viivästyy meistä riippumattomasta syystä (poikkeukselliset olosuhteet) emme vastaa mahdollisista lisäkustannuksista tai harmista. 
- Vuokratilaus täytyy vahvistaa viimeistään kolmea (3) arkipäivää ennen vuokraamisen alkamista.
- Vuokra-aika alkaa siitä hetkestä kun vuokrapaketti noudetaan myymälästä. 
- Palautus tapahtuu aina vuokra-ajan päättyessä myymälän aukioloaikojen puittessa. Ylimenevistä päivistä veloitetaan normaali vuokra-aika. Mikäli sinulle tulee jokin vaikea este palautuksen suhteen, otathan heti yhteyttä!
- Mikäli haluat perua vuokratilauksen, ilmoita siitä välittömästi ja viimeistään vuokran alkamispäivää edeltävänä päivänä. 
- Tilausehdot ovat voimassa tilauksen tekohetken mukaan.

Käyttö- ja turvaohjeet (vuokraus):

Nämä ovat yleiset ohjeet kaikille asemalleille ja pelivälineille. Mallikohtaiset ohjeet saat noutaessasi vuokravälineitä myymälästä.

 • Käytä aina suojalaseja tai maskia. Myös läsnäolijoiden on käytettävä suojaimia. Pelivälineiden mukana toimitetaan kasvosuojain. Käytä sitä aina, kun aseita käsitellään!
 • Huolehdi aseen asianmukaisesta kuljetustavasta. Käytä aseen kuljettamiseen aseen laatikkoa tai aselaukkua. Älä kuljeta ladattua asetta.
 • Käytä aseessa vain hyvälaatuisia muovi- tai biokuulia. Huonolaatuiset kuulat voivat rikkoa aseen. Mikäli et ennestään omista hyvälaatuisia kuulia, tilaa ne vuokratilauksen yhteydessä. ÄLÄ KIERRÄTÄ KUULIA eli jo kerran ammuttuja tai maahan pudonneita kuulia ei missään tapauksessa saa laittaa takaisin lippaaseen!
 • Tarkista aseen mukana olleesta kuvitetusta ohjeesta missä aseen akkukotelo sijaitsee sekä miten kotelo avataan. Laita akku varovasti paikoilleen ilman voimaa. Älä vedä akun tai aseen johdoista akkua poistaessasi vaan irrota akku liittimistä kiinni pitäen.
 • Midcap-lipas täytetään syöttöaukosta lataustikulla tai lipaslaturilla. Pistooleiden ja muiden kaasutoimisten aseiden sekä tarkkuuskiväärien lippaat täytetään myös syöttöaukosta, joko laturilla tai käsin. Jos lippaan lataamiseen tarvitaan lipaslaturi, sellainen toimitetaan aseen mukana.
 • Hicap-lipas täytetään kuulilla avaamalla lippaan kuulasäiliön kansi ja kaatamalla kuulia sisään. Lipas viritetään pyörittämällä lippaan pohjassa olevaa rullaa. Hicap-lipasta ei saa ladata lataustikulla tai lippaanlataajalla, koska tämä rikkoo lippaan.
 • Älä yritä painaa liipaisinta aseen ollessa varmistettuna. Ase voi rikkoutua. Lopettaessasi ampumisen, irrota lipas ja ammu pari "tyhjää" laukausta kertatulella. Tämä tehdään siksi, ettei aseeseen jäisi kuulia aiheuttamaan mahdollista vaaratilannetta.
 • Sähköaseiden mukana toimitettavat akut ovat valmiiksi ladattuja. Mikäli tulee tarpeen ladata niitä itse lisää, lataa akku aina valvotuissa olosuhteissa ja oikeanlaisella laturilla. Älä ylilataa akkuja! Älä käytä aseen mukana toimitettavaa akkua tehokkaampia akkuja!
 • Tarkista vuokravälineiden kunto ennen niiden käyttöönottoa sekä käytön jälkeen. Mikäli pelivälineen kiinnikkeet ovat löysällä tai ne ovat muuten vaurioituneita tai puutteellisia, niitä ei saa ottaa käyttöön! Mahdollisista puutteista tai ongelmista tulee ottaa yhteyttä tai viimeistään mainita palautuksen yhteydessä.
 • Mitään muokkauksia tai säätöjä ei saa vuokravälineisiin tehdä ilman lupaa. Jos aiot käyttää kiskokiinnitteisiä lisävarusteita, ilmoitathan siitä etukäteen vuokratilausta tehdessä.
 • Kylmä haurastuttaa aseen osia sekä lyhentää akun käyttöikää. Käyttäjän tulee itse huomioida mahdollinen rikkoutumisriski ja ottaa vastuu mahdollisesta rikkoutumisesta mikäli aikoo käyttää asetta talvella. Kylmä sää (alle 0°C) voi heikentää myös aseen ominaisuuksia esim. lähtötehoja ja kuulan lentorataa.
 • Vuokratilauksen tekijä vastaa ulkopuolisen tekijän aiheuttamista rikkoutumisista tai vioista. Tämä sisältää mm. käyttäjän virheet, putoamiset, kylmän (alle 0°C) ja kosteuden aiheuttamat tai muut ulkoisen voiman aiheuttamat vauriot.

  Kalustoesittely: 
 • Pääsääntöisesti vuokrakalusto on sähkökäyttöisiä, Kalashnikov AK (AK47/AK74) ja AR15/M4 mallisia rynnäkkökiväärejä mallintavia pelivälineitä (20+ kpl)
 • logo

  ASIAKASPALVELU

  Kuluttaja-asiakkaat:
  asiakaspalvelu@milgear.fi
  P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

  Yritys- ja viranomaisasiakkaat sekä jälleenmyyjätiedustelut:
  myynti@milgear.fi
  P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

  Jos asiasi on kiireellinen, etkä tavoita meitä puhelimitse, laitathan meille sähköpostia.

  MILGEAR NOUTOPISTE

  Isokatu 56
  90100 OULU

  Tilausten noudot:
  tiistai - perjantai
  klo 12.00-17.00

  Poikkeusaukioloajat:
  Suljettu - Perjantai 21.6.2024 (Juhannusaatto)
  © MILGEAR Finland 2024. All rights reserved.
  facebookyoutubeinstagram