fbscript


MilGearin uuden sukupolven kimppatilaus!


Tarjoamme oman verkkokaupan tuotevalikoiman lisäksi mahdollisuuden tilata edullisesti airsoft ja army -tarvikkeita ja –pelivälineitä suoraan pitkäaikaisilta yhteistyötahoiltamme, jotka ovat merkittäviä ulkomaisia toimijoita ja tukkureita. Käytössäsi on tämän avulla Euroopan suurin valikoima tuotteita, joista voit valita juuri sinua miellyttävät tuotteet.

Sinulle ostotilanne on aivan sama kuin ostaisit tuotteen suoraan MilGearin kaupasta!  Me hoidamme tuotteen tilaamisen, tullauksen ja kuljetuksen sinulle valitsemaasi Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen.  

Tilaat tuotteet helposti menemällä toimittajan verkko-osoitteeseen ja haet sieltä haluamasi tuotteet tilaukseen kopioimalla aina yksittäisen tuotteen verkko-osoitteen.

Esimerkiksi:
Tuotteelle: Umarex Glock 17 Gen 3 GBB Pistol (by VFC)
Kopioi tämä selaimen osoitekentästä:
http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Gas_Blow_Back_Pistols_Umarex_Umarex_Glock_17_Gen_3_GBB_Pistol_by_VFC.htm

Huomioithan, että tuotteen www-osoite pitää olla juuri oikein, muuten järjestelmä ei löydä tuotetta.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset opastusta tai et saa systeemiä toimimaan. Kimppatilauskohteet:

Redwolf           -----> Siirry tilaamaan Redwolf-kimppaan


Evike                -----> Siirry tilaamaan Evike-kimppaan


Gunfire            -----> Siirry tilaamaan Gunfire-kimppaan

Tällä hetkellä pois käytöstä (Kiinan tilanteen takia toimittajat eivät pysty toimittamaan meille tuotteita, ilmoitamme kun tilanne muuttuu):

WGCShop

Taiwangun


Kun olet kerännyt kaikki haluamasi tuotteet  kyseisestä kaupasta, voit siirtyä vahvistamaan tilauksesi, valitsemaan toimitus- ja maksuvaihtoehdot. Käytössäsi on verkkopankkimaksun lisäksi Klarnan osamaksu sekä lasku -vaihtoehdot. Ei enää turhaa sähköpostiodottelua!

Voit tietenkin lisätä tilaukseesi muitakin tuotteita, tietenkin vaikka muistakin kimppatilauskohteista,  toimitamme tilauksesi kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastollemme.


KIMPPATILAUKSEN EHDOT


Loading...