fbscript

MilGear Finland on vuonna 2006 perustettu täyden palvelun erikoisvarustekauppa


Palvelemme asiakkaitamme jatkuvasti kehittyvän verkkokauppamme lisäksi myymälässämme Oulussa aivan keskustan tuntumassa.

Airsoft ja Action Air -harrastajien lisäksi Suomen monipuolisin tuotevalikoimamme huomioi niin turvallisuusalan ammattilaiset kuin esimerkiksi ampumalajeista, eräilystä ja metsästyksestä kiinnostuneet asiakkaat.

Kauppamme tarjoaakin laajasti laatuvalmistajien tuotteita kaikenlaisiin eräily- ja ulkoiluharrastuksiin. Airsoft-harrastuksen lisäksi useat tuotteemme soveltuvat metsästyksestä ja ampumaurheilusta (mm. SRA, IPSC, IDPA) kiinnostuneille. Asiakaskuntaamme kuuluu laajasti myös reserviläisyhdistyksien ja maanpuolustuskiltojen jäseniä.

Maahantuojana ja jälleenmyyjänä pyrimme tuomaan uutuustuotteet Suomen markkinoille mahdollisimman nopeasti kilpailukykyiseen hintaan. Panostamme erityisesti asiakaspalveluumme ja toimitusnopeuteen. Laaja toimittajaverkostomme tarjoaa asiakkaillemme alan laajimpiin kuuluvan valikoiman kilpailukykyiseen hintaan.

Palveluihimme kuuluvat myös monipuoliset kimppatilaukset useaan ulkomaalaiseen kauppaan ja asiantunteva huolto- ja virityspalvelu. Vuokraamme myös airsoft-aseita sekä varusteita lajista kiinnostuneille ja esimerkiksi yrityksille. Avustamme myös erilaisia elokuva-, teatteri ja kuvausprojekteja.


Asiakaspalvelu ja puhelintiedustelut

Sähköpostitse:
asiakaspalvelu@milgear.fi

Palvelemme mielellämme myös puhelimitse: P. 010 3253990.

Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 12-17 välisenä aikana.

Huoltoihin ja virityksiin liittyvät asiat huolto@milgear.fi

Huolto palvelee kiireellisissä asioissa puhelimitse arkisin 12-17 välisenä aikana numerossa 010 3253990

Ryhmä -/kimppatilaukset myynti@milgear.fi

Jälleenmyynti ja muut tiedustelut myynti@milgear.fi

Suomen Erikoisvaruste Oy / MilGear Finland
Y-tunnus: 2028313-2

Loading...