fbscript

MilGear Finland on vuonna 2006 perustettu täyden palvelun erikoisvarustekauppa. Palvelemme asiakkaita verkkokaupan lisäksi myymälöissämme Helsingissä Ruoholahdessa sekä Oulussa aivan keskustan tuntumassa.

Airsoft ja Action Air -harrastajien lisäksi Suomen monipuolisin tuotevalikoimamme huomioi niin turvallisuusalan ammattilaiset kuin esimerkiksi ampumalajeista, eräilystä ja metsästyksestä kiinnostuneet asiakkaat.

Kauppamme tarjoaakin laajasti laatuvalmistajien tuotteita kaikenlaisiin eräily- ja ulkoiluharrastuksiin. Airsoft-harrastuksen lisäksi useat tuotteemme soveltuvat metsästyksestä ja ampumaurheilusta (mm. SRA, IPSC, IDPA) kiinnostuneille. Asiakaskuntaamme kuuluu laajasti myös reserviläisyhdistyksien ja maanpuolustuskiltojen jäseniä.

Oulun myymälän ja verkkokaupan valikoimaan kuuluvat myös Games Workshop -miniatyyriarmeijatuotteet. Helsingin myymälään tuotteet voi tietenkin tilata noudettaviksi. Oulun myymälän yhteydessä sijaitsee pelitila, jossa järjestetään pelitoimintaa aina tiistai-iltaisin.

Maahantuojana ja jälleenmyyjänä pyrimme tuomaan uutuustuotteet Suomen markkinoille mahdollisimman nopeasti kilpailukykyiseen hintaan. Panostamme erityisesti asiakaspalveluumme ja toimitusnopeuteen. 

Palveluihimme kuuluvat myös monipuoliset ryhmätilaukset ja asiantunteva huolto- ja virityspalvelu. Vuokraamme myös airsoft-aseita sekä varusteita lajista kiinnostuneille ja esimerkiksi yrityksille. Avustamme myös erilaisia elokuva-, teatteri ja kuvausprojekteja.


Asiakaspalvelu ja puhelintiedustelut

Sähköpostitse:
asiakaspalvelu@milgear.fi

Palvelemme mielellämme myös puhelimitse: P. 010 3253990

Tavoitat meidät aina arkisin klo 11-17 välisenä aikana.

Huoltoihin ja virityksiin liittyvät asiat huolto@milgear.fi

Huolto palvelee kiireellisissä asioissa puhelimitse arkisin 11-17 välisenä aikana numerosta 010 3253991

Ryhmätilaukset kimppa@milgear.fi

Jälleenmyynti ja muut tiedustelut myynti@milgear.fi

Suomen Erikoisvaruste Oy / MilGear Finland
Y-tunnus: 2028313-2