fbscript

MilGear Finland on vuonna 2006 perustettu täyden palvelun erikoisvarustekauppa


Palvelemme asiakkaita verkkokaupan lisäksi myymälöissämme Helsingissä Ruoholahdessa sekä Oulussa aivan keskustan tuntumassa.

Airsoft ja Action Air -harrastajien lisäksi Suomen monipuolisin tuotevalikoimamme huomioi niin turvallisuusalan ammattilaiset kuin esimerkiksi ampumalajeista, eräilystä ja metsästyksestä kiinnostuneet asiakkaat.

Kauppamme tarjoaakin laajasti laatuvalmistajien tuotteita kaikenlaisiin eräily- ja ulkoiluharrastuksiin. Airsoft-harrastuksen lisäksi useat tuotteemme soveltuvat metsästyksestä ja ampumaurheilusta (mm. SRA, IPSC, IDPA) kiinnostuneille. Asiakaskuntaamme kuuluu laajasti myös reserviläisyhdistyksien ja maanpuolustuskiltojen jäseniä.

Maahantuojana ja jälleenmyyjänä pyrimme tuomaan uutuustuotteet Suomen markkinoille mahdollisimman nopeasti kilpailukykyiseen hintaan. Panostamme erityisesti asiakaspalveluumme ja toimitusnopeuteen. 

Palveluihimme kuuluvat myös monipuoliset kimppatilaukset useaan ulkomaalaiseen kauppaan ja asiantunteva huolto- ja virityspalvelu. Vuokraamme myös airsoft-aseita sekä varusteita lajista kiinnostuneille ja esimerkiksi yrityksille. Avustamme myös erilaisia elokuva-, teatteri ja kuvausprojekteja.


Asiakaspalvelu ja puhelintiedustelut

Sähköpostitse:
asiakaspalvelu@milgear.fi

Palvelemme mielellämme myös puhelimitse: P. 010 3253990

Tavoitat meidät aina arkisin klo 11-17 välisenä aikana.

Huoltoihin ja virityksiin liittyvät asiat huolto@milgear.fi

Huolto palvelee kiireellisissä asioissa puhelimitse arkisin 11-17 välisenä aikana numerosta 010 3253991

Ryhmätilaukset myynti@milgear.fi

Jälleenmyynti ja muut tiedustelut myynti@milgear.fi

Suomen Erikoisvaruste Oy / MilGear Finland
Y-tunnus: 2028313-2

Loading...