Cytac

Tervetuloa tutustumaan Cytac-tuotteiden valikoimaamme. Vuodesta 2008 toiminut Cytac Technology Limited on erikoistunut kehittämään innovatiivisia kantolaitteita ja tarvikkeita, jotka palvelevat lainvalvontaviranomaisten, sotilashenkilöstön sekä ampumaurheilun ja itsepuolustuksen harrastajien tarpeita. Cytacin tuotteet ovat tunnettuja edullisesta hinnasta, kestävyydestään, toiminnallisuudestaan ja ergonomisesta muotoilustaan.

Meidän Cytac-valikoimamme tarjoaa laajan kirjon tuotteita, kuten pistoolikotelot, lippaankotelot ja reisitekalat. Jokainen tuote on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten kestävästä polymeeristä, mikä takaa tuotteiden pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

Cytacin tuotteet ovat suunniteltu modulaarisiksi, mikä mahdollistaa niiden mukauttamisen käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tämä tekee niistä erittäin monipuolisia ja soveltuvia erilaisiin käyttöympäristöihin.

Ergonomisesti muotoillut tuotteet takaavat käyttömukavuuden ja helpon käytettävyyden, olipa kyseessä sitten pitkäkestoisen käytön vaativa ammattilainen tai aktiivinen harrastaja.

Cytacin kotelot on suunniteltu turvalliseen aseen säilytykseen, samalla mahdollistaen nopean ja helpon pääsyn aseeseen tarvittaessa.
logo

ASIAKASPALVELU

Kuluttaja-asiakkaat:
asiakaspalvelu@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Yritys- ja viranomaisasiakkaat sekä jälleenmyyjätiedustelut:
myynti@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Jos asiasi on kiireellinen, etkä tavoita meitä puhelimitse, laitathan meille sähköpostia.

MILGEAR MYYMÄLÄ

Isokatu 56
90100 OULU

Avoinna:
tiistai - perjantai
klo 12.00-17.00

Poikkeusaukioloajat:
Suljettu - Perjantai 29.03.2024
Suljettu - Keskiviikko 1.5.2024
Suljettu - Torstai 9.5.2024
© MILGEAR Finland 2024. All rights reserved.
facebookyoutubeinstagram