Earmor

Tervetuloa tutustumaan Earmorin tuotevalikoimaamme. Earmor erottuu markkinoilla tarjoamalla laadukkaita kuulonsuojaimia ja viestintälaitteita, jotka yhdistävät edullisen hinnan ja hyvän suorituskyvyn.

Earmorin aktiiviset kuulonsuojaimet tarjoavat tehokasta melunvaimennusta ja äänen vahvistusta. Ne on suunniteltu vaimentamaan haitallista melua samalla kun ne mahdollistavat ympäristön äänien, kuten puhetta, kuulemisen. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät kustannustehokasta ratkaisua meluisiin ympäristöihin.

Earmorin tuotteet ovat yhteensopivia useiden erilaisten radiolaitteiden ja viestintäjärjestelmien kanssa, mikä tekee niistä monipuolisia ja käytännöllisiä eri käyttötarkoituksiin. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjän mukavuus ja helppokäyttöisyys.

Earmorin tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja suunniteltu ergonomisesti. Earmorin kuulonsuojaimet tarjoavat mukavuutta ja kestävyyttä, jota aktiiviset käyttäjät arvostavat. Niiden kevyt rakenne ja säädettävät ominaisuudet takaavat, että ne istuvat hyvin ja pysyvät mukavina pitkäaikaisessakin käytössä.

Tutustu Earmorin valikoimaan ja löydä kustannustehokkaat ratkaisut kuulonsuojaan ja viestintään. Earmor tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti aktiiviseen harrastustoimintaan.
logo

ASIAKASPALVELU

Kuluttaja-asiakkaat:
asiakaspalvelu@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Yritys- ja viranomaisasiakkaat sekä jälleenmyyjätiedustelut:
myynti@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Jos asiasi on kiireellinen, etkä tavoita meitä puhelimitse, laitathan meille sähköpostia.

MILGEAR NOUTOPISTE

Isokatu 56
90100 OULU

Tilausten noudot:
tiistai - perjantai
klo 12.00-17.00

Poikkeusaukioloajat:
Suljettu - Perjantai 21.6.2024 (Juhannusaatto)
© MILGEAR Finland 2024. All rights reserved.
facebookyoutubeinstagram