FrogLube

Huippulaadukkaat FrogLube aseenhoitotuotteet on täysin turvallisia ja 100% luonnontuotteita. FrogLube on bio-hajoavaa, ympäristöystävällistä ja täysin myrkytöntä. FrogLube ei vahingoita käsiesi ihoa vaan pikemminkin puhdistaa ja voitelee myös ne.

FrogLube puhdistusaine (juokseva neste) irrottaa lian ja ruutijäämät tehokkaasti, sekä puhdistaa pinnan ennen voiteluaineen levitystä.

FrogLube voiteluaine (tahna tai neste) muodostaa suojaavan pinnan, joka suojaa korroosiolta ja vähentää merkittävästi puhdistamiseen käytettävää aikaa ja vaivaa.

FrogLuben käyttöohjeet ja -vinkit 


FrogLube tuotteiden kanssa voit käyttää normaaleja puhdistusvälineitä tai levittää tuotteet käsin.

Suosittelemme, että käytät FrogLuben kanssa mikrokuituliinaa. Liinalla voit pyyhkiä aseesta ylimääräisen, esim. säilytyksen ajaksi aseen pinnalle levittämäsi FrogLube tahnan. Ennen voiteluaineen levittämistä puhdista aseesi FrogLube puhdistusaineella huolellisesti ja kuivaa se. Öljy- ja liuotinaineita sisältävien tuotteiden puhdistaminen aseesta puhdistusaineella ja niiden käytön välttäminen yhtäaikaisesti FrogLube tuotteiden kanssa on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Miksi? Öljy- ja liuotinaineita sisältävien tuotteiden käytön välttäminen vähentää merkittävästi likaantumista ja optimoi hyödyt jotka säännöllinen FrogLube tuotteiden käyttö takaa.

Parhaan lopputuloksen saat kun levität tuotteita lämpimille pinnoille eli vähintäänkin sisälämpötilassa, mutta mieluiten auringon lämmittämälle tai vaikka hiustenkuivaajalla lämmitetylle metallipinnalle. Lämpö lisää FrogLuben vaikutusta. Muista olla varovainen kun käsittelet lämpimiä metallipintoja.

FrogLube sopii erinomaisesti kaikille metalli-, muovi- ja kumipinnoille. Mitä enemmän tai pidempään FrogLube tuotteita käytät, sitä paremmin se pinnalle tarttuu, vaikuttaa ja suojaa.

Voitele FrogLube voiteluaineella kaikki pinnat joihin normaalisti käyttäisit öljyä. Pyyhi ylimääräinen voiteluaine aseesta ennen
käyttöä. Lämpö lisää aineen imeytymistä ja edistää suojaavan pinnan muodostumista metalli- ja muoviosille. FrogLube vähentää osien välistä kitkaa. Aseen käytön aikana FrogLube ehkäisee lian, kuten lyijyn, kuparin, ruudin ja muiden jäämien kiinnittymisen ja vähentää näin hapettumista. Aseen jäähtyessä jäämät eivät
tartu FrogLubella käsitellyille pinnoille. Tämän ansiosta ase on helpompi puhdistaa ja se on kosteuden vaikutukselta suojattu. Korroosio, suolat ja hapettuminen eivät vaikuta FrogLubella voidelluille pinnoille. FrogLube lisää aseiden suorituskykyä.

FrogLube on suunniteltu toimimaan eri lämpötiloissa. FrogLube ei sisällä vettä vaan toimii kuivana, joten se toimii erinomaisesti myös kylmissä olosuhteissa.

HUOM: Parhaan hyödyn FrogLube tuotteista saat, jos käytät niitä säännöllisesti etkä välillä vaihda käyttämään öljy- tai liuotinpohjaisia tuotteita.
logo

ASIAKASPALVELU

Kuluttaja-asiakkaat:
asiakaspalvelu@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Yritys- ja viranomaisasiakkaat sekä jälleenmyyjätiedustelut:
myynti@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Jos asiasi on kiireellinen, etkä tavoita meitä puhelimitse, laitathan meille sähköpostia.

MILGEAR NOUTOPISTE

Isokatu 56
90100 OULU

Tilausten noudot:
tiistai - perjantai
klo 12.00-17.00

Poikkeusaukioloajat:
Suljettu - Perjantai 21.6.2024 (Juhannusaatto)
© MILGEAR Finland 2024. All rights reserved.
facebookyoutubeinstagram