Lowa

Tervetuloa tutustumaan Lowa-jalkineiden valikoimaamme. Meidän Lowa-valikoimamme keskittyy erityisesti taktisiin kenkiin ja vaelluskenkiin. Lowa, saksalainen ulkoilujalkineiden valmistaja, on rakentanut maineensa vuodesta 1923 lähtien tarjoamalla korkealaatuisia, kestäviä ja mukavia kenkiä vaativiin olosuhteisiin. Meidän valikoimamme Lowan tuotteita on suunniteltu tukemaan sekä ammattilaisia että ulkoilun ystäviä heidän seikkailuissaan.

Laatu ja kestävyys 

Jokainen Lowan kenkäpari heijastaa yhtiön sitoutumista laatuun ja kestävään kehitykseen. Valmistusprosessissa käytetään vain parhaita materiaaleja ja modernia teknologiaa, mikä varmistaa tuotteiden pitkän käyttöiän ja suorituskyvyn. Lowan kengät ovat investointi, joka kestää vuosia, säilyttäen mukavuutensa ja toimivuutensa vaativissakin olosuhteissa.

Tutustu meidän Lowa-valikoimaamme ja löydä täydelliset kengät seuraavaan seikkailuusi. Olipa kyseessä ammatillinen tarve tai vapaa-ajan vaellus, Lowan kengät ovat luotettava valinta, joka tarjoaa suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta jokaisella askeleella.


logo

ASIAKASPALVELU

Kuluttaja-asiakkaat:
asiakaspalvelu@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Yritys- ja viranomaisasiakkaat sekä jälleenmyyjätiedustelut:
myynti@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Jos asiasi on kiireellinen, etkä tavoita meitä puhelimitse, laitathan meille sähköpostia.

MILGEAR NOUTOPISTE

Isokatu 56
90100 OULU

Tilausten noudot:
tiistai - perjantai
klo 12.00-17.00

Poikkeusaukioloajat:
Suljettu - Torstai 9.5.2024
© MILGEAR Finland 2024. All rights reserved.
facebookyoutubeinstagram