Safariland

Laadukkaat, turvalliset ja kestävät Safariland asekotelot ja asevarusteet on suunniteltu ammuntaan ja viranomaiskäyttöön. Safarilandin valmistamat varusteet soveltuvat loistavasti erittäin vaativaan käyttöön. Amerikkalainen Safariland on arvostettu valmistaja, joka tunnetaan laadukkaista ase- ja varustekoteloistaan. Safarilandin asekotelot tarjoavat turvallisen ja tehokkaan tavan kuljettaa ampuma-aseita. Kotelot ovat valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka takaa kotelon pitkäikäisyyden ja erinomaisen aseen suojan.

Safariland tuotteiden ominaisuudet 


Kestävä rakenne

Safariland-asekotelot valmistetaan vahvasta materiaalista, joka kestää vaativaa käyttöä ja pitkäaikaista käyttöä.

Tarkka istuvuus

Kotelot on muotoiltu tarkasti sopimaan tiettyyn aseeseen, varmistaen istuvuuden ja estäen aseen liikkumisen. Safariland tarjoaa myös yleismallisia koteloita, joihin saat sopimaan erilaiset asemallit turvallisesti.

Tehokkaat ja käytännölliset lukitusmekanismit

Kotelot on varustettu tehokkailla lukitusmekanismeilla, joka pitää aseen turvallisesti paikallaan ja mahdollistaa nopean pääsyn aseeseen tarvittaessa.

Säädettävyys

Useimmat mallit tarjoavat hyvät säätöominaisuudet ja lisävarusteina erilaisia kiinnikkeitä, jotka mahdollistavat kotelon sovittamisen eri vyökokoihin ja kiinnittämisen erilaisiin varusteisiin.

Ergonominen muotoilu

Koteloiden ergonominen muotoilu takaa mukavuuden ja helppokäyttöisyyden käyttäjälle.

Safariland-kotelovalikoima kattaa monipuolisesti ase- ja varustekotelot erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten taktiseen käyttöön, lainvalvontaan ja urheiluammuntaan. Jokainen kotelomalli on suunniteltu erityisesti tietyn aseen tai tarpeen mukaan, ja tarjoaa laadukkaan ja toimivan ratkaisun.

logo

ASIAKASPALVELU

Kuluttaja-asiakkaat:
asiakaspalvelu@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Yritys- ja viranomaisasiakkaat sekä jälleenmyyjätiedustelut:
myynti@milgear.fi
P. 045 1100131 (ti-pe 12-16)

Jos asiasi on kiireellinen, etkä tavoita meitä puhelimitse, laitathan meille sähköpostia.

MILGEAR NOUTOPISTE

Isokatu 56
90100 OULU

Tilausten noudot:
tiistai - perjantai
klo 12.00-17.00

Poikkeusaukioloajat:
Suljettu - Torstai 9.5.2024
© MILGEAR Finland 2024. All rights reserved.
facebookyoutubeinstagram